lku Të Punojë Në Tokë, Djali Nga Lushnja S’u Beson Syve Nga Ajo Që Zbulon

Iku Të Punojë Në Tokë, Djali Nga Lushnja S’u Beson Syve Nga Ajo Që Zbulon

Me siguri të gjithë e keni parasysh atë m omentin kur nga gardëroba nxjerr një xhup që s’e kishe veshur prej kohësh dhe rastësisht në xhepin e tij gjen ndonjë lek.

Shpesh, e njëjta gjë u ndodh dhe fermerëve kur shkojnë të punojnë në ara, teksa rastësisht gjatë gërmimit në sipërfaqe të tokës dalin objekte të ndryshme.

E njëjta gjë i ka ndodhur dhe një djali nga Lushnja, i cili ditën e sotme ka zb uluar një objekt, që tashmë mund të cilësohet “i rrallë” dhe e ka ndarë me nd jekësit e meganews.al.

Djali ka gjetur një celular Nokia 3310 që duket se ka qëndruar nën dhé prej kohësh.

E kot nuk e kanë cilësuar si “të pavd ekshëm”, pasi dhe pasi ka kaluar kaq kohë, i ka r ezistuar vjetërsisë.

Nuk besojmë se mund të punojë, por ai që e ka hedhur kohë më parë, tani do donte ta kishte si një objekt që i përket së shkuarës.

POR, ÇFARË NDODH NËSE E SHET THJESHT SI KOLEKSION PRANË “NOKIA?”

I pashkatërrueshmi Nokia 3310 me të cilin mijëra shqiptarë kanë luajtur lojën e famshme “Snake” tani vlen në ankand të paktën 300 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.