lLAQ: Nuk Mund Ta Besoja, Por Duhej Të Provoja – Kolla U Zhd Uk Brenda Natës Sikur Të Merrej Me Dorë!

Nuk Mund Ta Besoja, Por Duhej Të Provoja – Kolla U Zhd Uk Brenda Natës Sikur Të Merrej Me Dorë!

Përshëndetje, unë dua të ndaj me lexuesit e NMD.mk një metodë mahnitëse për trajtimin e kollës. Të paktën për mua ishte mahnitëse që nga fillimi… Derisa e pr ovova.

Gjegjësisht, receta është shumë e thjeshtë, e lirë dhe punon fjalë për fjalë brenda natës. Unë nuk e kuptoj se si funksionon, por është me të vërtetë ef ektive.

Ja ku eshte:
Vendosni një gotë Coca Cola në zj arr. Pasi të vlojë, fikni zj arrin, lëreni për një minutë ose dy, pastaj lëreni.

Duhet të pihet i ngrohtë. Ajo funksionoi për burrin tim menjëherë dhe për mrekulli kolla e tij u zhd uk brenda natës. Të nesërmen ai pushoi së kollituri

Leave a Reply

Your email address will not be published.