Në Parlament Deputeti I Bën Test C Oca Colës, Del Me C Ovid / Sk.Andaloze

Në Parlament Deputeti I Bën Test C Oca Colës, Del Me C Ovid / Sk.Andaloze

Deputeti i partisë austriake FPÖ, Michael Schnedlitz ka de noncuar në parlament sk andalin e testimeve në Austri me një shembull të thjeshtë live në Parlament.

Schnedlitz kishte me vete një gotë me pije freskuese C oca-Cola si dhe një test. Ai bëri testin tek pija dhe ajo rezultoi pozitive ndaj CO VID-19.

Ai ak uzon qeverinë se po shpërdoron miliona euro të ta ksapaguesëve për teste të tilla. Po ashtu Schnedlitz thotë se qeveria në Austri po e përdor testimin ma siv për të favorizuar industrinë fa rmaceutike duke i dhënë miliona euro për testime.

Leave a Reply

Your email address will not be published.