Ngren P Adi Gashi Ndaj Analistit Valon Syla Për Qasjen E Tij Ndaj Mërgimtarëve

Ngren P Adi Gashi Ndaj Analistit Valon Syla Për Qasjen E Tij Ndaj Mërgimtarëve

Te nderuar bashkatedhetar kudo qe jetoni dhe veproni, pas perhapjes se u rrejtjes dhe of endimeve te vazhdueshme qe per vite me rradhe ben k under Diaspores Shqiptare i vetquajturi Analist, Valon Syla.

Ndjej obligim moral separi ndaj Prinderve te mije, familjareve te mije dhe gjithe Shqiptareve kudo qe jetojne dhe veprojne ne diaspore, qe te organizoj marrjen e disa masave kunder ketij personi.

1). Organizimin e nje Peticioni O nline, me ane te se cilit ju bejme thirrje te gjitha Mediave ne Kosove qe te bojkotojne te larte permendurin!

2). Ti drejtohemi Ministrise se Diaspores me nje Shkres per rastin ne fjale, nga e cila edhe do te kerkojme nje prononcim!

3). Ta shpallim Person Non Grata ne Kosove dhe kudo ne troje Shqiptare!
4). Ngrem Padi ne Gj ykaten vendore, neser do te Angazhojme nje Avokat per kete q ellim,
P adi per,
* nxitje te u rrejtjes,
* o fendim kolektiv
* p erqarje

Te gjitha ata qe jane dakord me veprimin tim ju lutem me shkruani ne menyre qe te tregojme qe me te vertet ne “Gernaqat” e Diaspores dijne edhe te ndihmojme dhe f inancojme familjet tona ne Kosove, dijme te ndijmojme dhe mbrojme vendin tone, por dijme, dojme dhe do ta mbrojme edhe dinjitetin dhe krenarin tone!
Me te mira,
Blerim Gashi

Leave a Reply

Your email address will not be published.