Nuk duron me Gold Ag i del në mbrojtje bashkatdhetareve, ja si e quan Valon Sylën

Nuk duron me Gold Ag i del në mbrojtje bashkatdhetareve, ja si e quan Valon Sylën

Tumi ka emer keshtu e quan Gold aga valon sylen raporton Lajmi24.Gold AG e ka publikuar një foto nga xhamia. Arian Agushi i njohur ndryshe për publikun si Gold AG, është një prej emrave më të komentuar në media për shumë arsye.Emri i tij shpesh lakohet edhe për shkak se bën postime lidhur me fenë. Goldi në fakt i ka të shpeshta postimet e tilla.Së fundmi e ka publikuar një foto nga xhamia dhe pranë fotos i ka shkruar disa fjalë.

“Si mund ta kesh zemrën e mirë, kur Atij që të krijoi nuk i përgjigjesh kur të thirrë ka shkruar ai pranë postimit të fotos.Sa i përket jetës private Ariani gjithmonë ka qenë i rezervuar deri në momentin kur me Ermirën e kurorëzoi dashurinë me martesë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.