Rrefimi i Mjekut / Ja se si e kalova Kov-19 : Kam përdorur vetëm këto 2 gjëra, nuk kisha

Rrefimi i Mjekut / Ja se si e kalova Kov-19 : Kam përdorur vetëm këto 2 gjëra, nuk kisha

Midis të gjtihë mjekëve me koronavirus ka qënë dhe pneumologu Arjan Mezini. I ndodhur në ditët e fundit të rekuperimet ai ka shpjeguar se shenjat e tij nuk ishin shumë të rënda

Në një intervistë ai ka treguar se nuk beson që është prekur në ambientet e spitalit, pavarësisht se në spitalin ku ndodhet ai Shefqet Ndroqi janë të shtruar pacientë më koronavirus, edhe pse këtë nuk e thotë me siguri absolute. Për pneumologun Mezini është e pamundur ti shmangesh virusit.

“Jam në fazën e rikuperimit. Unë e kalova. Është e pamundur ti shma ngesh. Nuk besoj se e kam marrë në spital.

Por kjo nuk është siguri absolute. Gjatë qëndrimit të gjatë nuk pata probleme. Besoj se mund ta kem marrë nga një burim i jashtëm”.

I pyetur për rrugën e mjekimit që zgjodhi ai ka thënë:

“Për një mjek nga ana psikologjike është më e lehtë. Unë kalova një formë pak më shumë se lehta.

Me temperaturë dhe dhimbje muskulore dhe djersë gjatë natës. Unë nuk ndoqa asnjë protokoll me med ikamente. Përdora vetëm Vitamina, dhe Ibupr ofen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.