Të Pa Shpirt? Prindërit I Marrin Jetën Lisës Së Vogël, Ajo Kishte Shkruar Një Letër Dhe E Kishte Futur Poshtë Jastëkut

Të Pa Shpirt? Prindërit I Marrin Jetën Lisës Së Vogël, Ajo Kishte Shkruar Një Letër Dhe E Kishte Futur Poshtë Jastëkut

Ajo kishte një vëlla me emrin John, i cili ishte një vit më i madh se ajo. Lisa e vogël nga cmohej edhe nga babai i saj birësues.

Kursenëna b iologjike po e n dës hkonte atë dhe vëllain e saj. Ajo uri nonte në dollap sepse nuk e linin as të shkonte në tualet.

Në krevatin e saj vajza e vogël kishte lënë një c opë letër. Letrën ajo e kishte futur në jastëk. Ajo kishte shkruar:

Gjithçka që kam d ashur ndonjëherë ishte të kisha mamanë dhe babanë tim pranë dhe ata më duan. Cfare bera g abim? Nuk e di pse jam ak oma gj allë … U përpoqa të isha e mirë dhe e sjellshme dhe të dëgjoja nënën time. Por ata gjithmonë më kanë parë si një burim zhg ënjimi.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.