Testamenti i Gruas Milionere U Lë 6.2 Milionë Euro Fqinjëve Pasi Vd Es

Testamenti i Gruas Milionere U Lë 6.2 Milionë Euro Fqinjëve Pasi Vd Es

Banorët e një komuniteti në qendër të Gjermanisë kanë trashëguar një pronë dhe një shumë parash në vlerë prej 6.2 milionë euro, pas vd ekjes së fqinjës së tyre të m oshuar.

Renate Wedel ka jetuar në Weiperfelden, distrikt i Waldsolms në Hesse, me burrin e saj që nga viti 1975, sipas një de klarate nga distrikti i Waldsolms, i cili përbëhet nga gjashtë fshatra.

Alfredi kishte vd ekur në vitin 2014, ndërsa Renate e cila ishte nën kujdes në një shtëpi kujdesi në Frankfurt që nga viti 2016, ka vd ekur në dhj etor të 2019-s në moshën 81-vjeç.

Në pr ill të këtij viti, distrikti kishte d eklaruar se ishte inf ormuar se Renate kishte l ënë trashëgim para, aksione dhe gjëra me vlerë, shkruan CN N.

Leave a Reply

Your email address will not be published.