Vëndojeni këtë përbërje në gjoks dhe brënda natës do të shpëtoni një herë e mirë nga 3 probleme të cilat

Vëndojeni këtë përbërje në gjoks dhe brënda natës do të shpëtoni një herë e mirë nga 3 probleme të cilat

Ndër problemet më të zakonshme dhe të bezd isshme janë patjetër kolla, gripi dhe gjithçka që rrjedh prej tyre, sidomos në dimër, kur bak teret dhe viruset përhapen shumë shpejt në vende publike të tilla si vendet e punës dhe shkollat.

Il’açet edhe pse mund të jenë shumë efektive, e vërteta është se pothuajse gjithmonë të japin efekte anësore si lodhje, dhi mbje koke, përgjumje, etj.

Sigurisht, gjithmonë është mirë të ndjekësh këshillën e mjekut, megjithatë, il’açi i mëposhtëm natyral mund të jetë shumë i dobishëm dhe gjithashtu nuk ka efekt sekondar.

Dy përbërësit më të rëndësishëm janë mjalti dhe xhenxhefili, rezultatet do t’ju habisin.

Përbërësit:

1 lugë gjelle xhenxhefil i freskët; 1 lugë gjelle mjaltë organik; 1 lugë gjelle miell; 1 lugë çaji vaj ulliri; Garza; Ngjitëse mjekësore.

Përgatitja:

Shtoni mjaltë dhe miell në një enë dhe përzieje mirë. Pastaj, shtoni vaj ulliri dhe xhenxhefil, të gjithë përbërësit duhet të jenë të përzier.

në mënyrë të përkryer.

Si t’i përdorni:

Merrni në garzë përzierjen dhe vendoseni në gjoks ose mbrapa personit, i cili ka kollë dhe grip.

Nëse aplikohet tek një fëmijë, garza duhet të hiqet pas një maksimumi prej dy ose tre orësh, ndërsa një i rritur mund ta mbajë atë gjatë natës.

Përveç kësaj për të qenë shumë efektiv, ky il’aç nuk ka efekte anësore, siç u përmend më sipër, megjithatë, është gjithmonë mirë që të konsultoheni me një mjek nëse ju nuk merrni rezultate. Mos harroni të mos vetëmjekoheni, shëndeti është si koha, ato kanë me vlerë së ari!

Ndani këtë il’aç natyral me miqtë tuaj. Mos aplikoni në rast të ale rgjive ose ndjeshmërisë së veçantë ndaj përbërësve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.