0 Zot / Macja E Ngrirë Nga Acari, I Troket Në Derë Gruas Që Ta Fusë Brenda

O Zot / Macja E Ngrirë Nga Acari, I Troket Në Derë Gruas Që Ta Fusë Brenda

Një ditë, një grua dëgjoi një të qarë që po vinte nga pjesa e prapme e shtëpisë së saj. Duke kontrolluar, ajo pa një mace të vogël, të mërdhirë nga bora dhe të ftohtit.

Macja kishte vendosur putrën e saj në dritare, duke mjaullitur për ndihmë. Gruaja, që është vullnetare në një o rganizatë për shp ëtimin e kafshëve, sapo e pa macen e mori për ta shp ëtuar.

“Fytyra e saj tregonte mjaft”, tha ajo. “Macja qëndroi para derës për një kohë. Kur dola për ta marrë, as që tentoi të ikte nga unë”, shtoi ajo.

Pasi e dërgoi në një kl inikë, ve terinari e kuptoi se macja kishte nevojë ur gjente për ndihmë. Ajo ishte plot pl agë si p asojë e kafshimeve dhe gërvishtjeve. Nëse nuk do ta dërgonte menjëherë tek v eterinari, macja nuk do të jetonte edhe për shumë kohë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.