Mos shko direkt tek il’açet : Provoni një herë të bashkoni këto 2 përbërës për të ndaluar dhimbjen e kokës

Mos shko direkt tek il’açet : Provoni një herë të bashkoni këto 2 përbërës për të ndaluar dhimbjen e kokës

Dhimbja e kokës për dikë është kro nike dhe nuk largohet pa marrë il açe. Shpesh njerëzit provojnë ti shmangen il açeve, duke u frikësuar nga indikacionet dhe vuajnë në vete nga dhimbja.

Por, ka të tjerë që tashmë kanë eksploruar produkte natyrore, të cilat kanë rezultuar të afta të ndihmojnë në trajtimin e migrenës dhe dhimbjes së kokës.

Dhimbja e kokës mund të zgjasë 1 ditë ose deri në 72 orë.

A e dini se është e mundur të përdorni një përbërës të vetëm për të lehtësuar këto dhimbje të këq ija për vetëm disa minuta?

Përdorni vetëm kripë Himalaje dhe limon.

Të dy përbërësit kanë veti që mund të ndihmojnë në reduktimin e tensionit, në përmirësimin e qarkullimit të gja kut dhe në reduktimin e ndjeshëm të dhimbjes së kokës.

Thjeshtë mbushni një gotë me ujë, shtoni lëng limoni dhe kripë Himalaje, përzieni mirë dhe pije gjithë gotën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *