A doni të keni një melçi të re dhe të dukeni sikur të ishit 10 vite më të rinj : Ja receta të cilën mjekët po e fshehin

A doni të keni një melçi të re dhe të dukeni sikur të ishit 10 vite më të rinj : Ja receta të cilën mjekët po e fshehin

Mëlçia quhet edhe si laborator i organeve që kryejnë funksione të ndryshme, tretjen e yndyrave, hedhjen jashtë të hel. meve dhe shumë tjerave.

Ushqimi i dëmshëm, shprehitë jo të mira ndikojnë në punën e secilit organ në organizëm, kështu edhe në mëlçi.

Ushqehuni shëndetshëm, hidhni ushqimet e dë mshme nga menuja.

Ajo që ju ndihmon është ky lëng natyral mjaft i dobishëm për shëndetin tuaj:

Pastron gjakun, përtërinë tretjen. E forcon sistemin imunitar, detokson trupin, parandalon inflamacionet dhe inf. eksionet, ndikon kundër kan. cerit, vepron si antioksidues, përmirëson metabolizmin, ul nivelin e kolesterolit dhe sheqerit në gj ak gjithashtu ndikon mirë në lëkurë.

Përbërësit e nevojshëm:

-2 limonë;

-1 trangull;

-një grusht majdanoz;

-200 ml ujë.

Përgatitja dhe mënyra e konsumimit:

Përbërësit i aplikoni në blender derisa të përfitoni një lëng.

Këtë lëng konsumojeni për një muaj, nga një gotë, 1-2 herë në ditë. Pas një muaji bëni 2 javë pushim dhe përsëriteni prap.

Leave a Reply

Your email address will not be published.