Instaluan kamer të fshehur “Video”: Shikoni Çfarë Bëjnë Pastruesit Në Dhomat E Hoteleve, Kur Ju Nuk Jeni Aty

Instaluan kamer të fshehur “Video”: Shikoni Çfarë Bëjnë Pastruesit Në Dhomat E Hoteleve, Kur Ju Nuk Jeni Aty

Instaluan kamer të fshehur “Video”: Shikoni Çfarë Bëjnë Pastruesit Në Dhomat E Hoteleve, Kur Ju Nuk Jeni Aty
Pasi ta shikoni këtë video, herën tjetër kur ta lironi dhomën tuaj të hotelit, do të d etyroheni që t’i mbyllni gjërat tuaja personale.

Në fakt, një frekuentues i hoteleve vendosi ta lë të nd ezur kamerën e laptopit, pasi dëshironte të dinte se çfarë bënin pastrueset e dhomave, kur janë të vetme në dhoma, transmeton Lajmi.net.

Videoja u xhirua në një hotel në SHBA, ndërsa shfrytëzuesi Stravix Vince, i cili publikoi xhirimin në kanalin Y outube, nuk ka dashur të specifikojë se në cilin hotel kishte filmuar.

“Kjo ka ndodhur më 5 n ëntor … Unë isha duke qëndruar në një hotel dhe kam lënë të gjitha gjërat e mia personale në dhomë. Besoj se kurrë më nuk do ta bëj”, shkruante ai në përshkrimin e videos.

E gjitha fillon kur pastruesja hyn në dhomë, pastaj në banjë, mbledh peshqirët e ndytë dhe i vë ato në një kosh grumbullues. Pas kësaj shikon paketën që i është d orëzuar Vincet në mëngjes, ndërsa hulumton edhe video-lojërat e Play Station.

Leave a Reply

Your email address will not be published.