“OPINION” Gazetari Më I Pasur Në Shqipëri, Blendi Fevziu Blen Veturën Me Çmimin E Marramendës…

“OPINION” Gazetari Më I Pasur Në Shqipëri, Blendi Fevziu Blen Veturën Me Çmimin E Marramendës…

Ai gjeneron të ardhura të shumta nga emisioni i tij “Opinion”, por edhe nga bizneset apo pronat. Së fundmi gazetari i ka bërë vetes një dhuratë mjaft l uksoze për Vitin e Ri.
Fevziu ka blerë një automjet të ri, Mercedes Benz S Class, të vitit 2020, versioni më i fundit dhe më luksoz i kompanisë gjermane.

Një automjet i tillë në Gjermani ka çmim fillestar 110 mijë euro dhe më pas në rritje në bazë të versioneve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.