Rrëfimi i të riut / Ia Shpetoi Jeten, Pas 19 Vitesh I Bën Surprizën E Bukur. “Të Kujtohet Një Fëmijë Që E Ke Shp Ëtuar Në 1997″.

Rrëfimi i të riut / Ia Shpetoi Jeten, Pas 19 Vitesh I Bën Surprizën E Bukur. “Të Kujtohet Një Fëmijë Që E Ke Shp Ëtuar Në 1997″.

Nëse nuk do ishte bërë shk ak ky po lic nga Ohio i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Christopher Jones sot nuk do të ishte gjallë.

Gjatë verës së vitit 1997, James Poole kishte shpëtuar një 5-vjeçar që po mbytej në pishinë.

Djaloshi nuk e kishte harruar kurrë emrin e njeriut që i shpë toi jetën. Me të hyrë në llogarinë e Njësisë Policore të Colombus, ai e gjeti po licin dhe kërkoi të takohej me të shkruan shqiptari.net.

Poole ishte ftuar në një sallë të im provizuar që të takohej me disa zyrtarë nga vendet tjera, por ngjarja mori rrjedhë tjetër.

“Të kujtohet një fëmijë që e ke shpë tuar gjatë vitit 1997”, e ka pyetur ai 43-vjeçarin me uniformë. Ky i fundit nuk foli asgjë, por filloi të qajë dhe të shtrë ngojë fo rt 24-vjeçarin.

“Kurrë nuk do të mendoja, se dikush do të vinte për të më falënderuar pas kaq vitesh”, ka thënë polici, që i është gëzuar shumë këtij kujdesi. Ata kanë folur gjatë për rastin, falë të cilit Jones është gjallë dhe shëndoshë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.