Kryeministri Rama Jep Deklaratën Për Përmbytjet: “Dë Met Janë Të Vogla, Me Këtë In Tensitet As Gjermania S’ka Çfarë Bën”

Kryeministri Rama Jep De Klaratën Për Përmbytjet: “Dë Met Janë Të Vogla, Me Këtë In Tensitet As Gjermania S’ka Çfarë Bën”

Ditën e sotme kryeministri Edi Rama ka shkuar në qytetin e Lezhës, ku ka parë edhe nga afër situatën në të cilën ndodhet vendi nga pë rmbitjet.

Ky i fundit bashkë me kryebashkiakun e Lezhës Pjerin Ndreu, kanë parë nga afër rrë shqitjet e dheut të cilat janë shk aktuar nga rreshjet e shiut, duke re zikuar disa banesa.

Kryebashkiaku u shpreh se deri më tani 40 familje janë evakuar dhe nëse shiu vijon do të duhet ndëhryrje ur gjente, por Edi Rama edhe pse ka parë situatën kri tike në të cilën ndodhet vendi.

Ka thënë se Lezha e ka mbajtur shumë mirë situatën dhe se as Gjermani apo Parisi me këtë in tensitet nuk do kishin çfarë të bënin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.