Kujdes nëse ju ndodhë që bolieri juaj lëshon këtë tingull, hiqeni menjëherë nga korrenti

Kujdes nëse ju ndodhë që bolieri juaj lëshon këtë tingull, hiqeni menjëherë nga korrenti

Në rast shpërthimi, bolieri mund të shkaktojë dëme të mëdha materiale apo edhe të marrë jetë nëse piqen kushtet. Sipas ekspertëve, bolieri mund të shpërthejë për shkak të defekteve dhe parregullsive.

Në rast të ngrohjes së pakontrolluar të ujit, të cilën mund ta identifikoni në bazë të llojit të zhurmës apo tingullit që lëshohet apo edhe procesit të vlimit që dëgjohen nga bolieri.

Nëse vini re tinguj të pazakontë, gjëja e parë që duhet të bëni është të ndërprisni furnizimin me rrymë, sa më shpejt nëse shihni që temperatura është e lartë, në kushtet që termometri të jetë i saktë. Energjinë elektrike mund ta hiqni me anë të automatit.

Duke pasur parasysh që bolieri është nën presionin, gjëja më e mirë që mund të bëni është që ta mbani të fikur ndërsa bëni dush.

Rryma mund t’ju godasë nëse gjatë dushit është i ndezur bolieri me tokëzim të keq

Leave a Reply

Your email address will not be published.