l Riu 16-Vjeç I Thotë Lamtumirë Familjes Përpara Operacionit Të Trurit – Moment Që Te Dridh Zemrën

I Riu 16-Vjeç I Thotë Lamtumirë Familjes Përpara Operacionit Të Trurit – Moment Që Te Dridh Zemrën

Mjekët ishin të shqetësuar pasi skanimet zbuluan se ai kishte pësuar një rrjedhje të gjakut në tru. Duke kaluar rezultatet me Xhorxh dhe familjen e tij, një doktor tha: “Ju keni një mpiksje të konsiderueshme. Ajo që ne e quajmë një hematoma ekstradurale. Kështu që vendimi është ta heqim atë. Onshtë në anën e majtë. Ne do të shkurtojmë atje dhe bëni pak hapje në kafkë “. Mjekët ishin të shqetësuar pasi skanimet zbuluan se ai kishte pësuar një rrjedhje të gj.akut në tru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.