Myzhde-Lajm i mirë për personat që pinë ‘çaj rusi’

Myzhde-Lajm i mirë për personat që pinë ‘çaj rusi’

Caji më i shëndetshëm për ju është ai që dëshironi ta pini çdo ditë.

Ky përkufizim është më së shumti i shprehur në Perëndim për ata çaji më i shëndetshëm është çaji i zi.

Mbi 90 përqind e çajit të shitur në Perëndim është çaji i zi (ose çaji i kuq siç njihet në Lindje).Megjithatë çaji i zi është unik dhe dihet se është veçanërisht i dobishëm për qëllime të caktuara shëndetësore.

Kështu nëse ju përdorni këtë çaj do të keni të lartë nivelin e energjisë më trupin tuaj kjo përshkak se ky çaj përmban kafeinë më shumë dhe kjo stimulon metabolizmin por gjithashtu rrit vigjilencën dhe funksionimin e përgjithshëm të trurit.

Pos kësaj kafeina ulet nga L-teofilina kjo bënë që niveli i energjisë të jetë i balancuar në tërë trupin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.