Lirshem mund ti thoni lamtumirë dhimbjeve të nervit shiatik me këtë ilaç natyral

Lirshem mund ti thoni lamtumirë dhimbjeve të nervit shiatik me këtë ilaç natyral

Dhimbjet e nervit shiatik mund të ndikojnë në të gjithë trupin. Ata që vuajnë nga kjo patologji fizike janë shumë të vetëdijshëm në një mënyrë kronike. Por ka një lajm të mirë, i përfaqësuar nga një ilaç natyral i thjeshtë që mund të ndihmojë që çdo gjë të bëhet më e durueshme, madje edhe për ta zhdukur plotësisht dhimbjen. Vetëm ndiqni udhëzimet më poshtë me kujdes, për të reduktuar në zero dhimbjen muskulare tipike të inflamacionit të nervit shiatik.

Para se të shkoni në shtrat, ju sugjerojmë thjesht të vendosni 10 litra ujë të nxehtë në një kovë ose në një basen, ku mund të vendosni këmbët tuaja. Natyrisht temperatura duhet të jetë e durueshme nga trupi ynë.

Shtoni pak uthull molle dhe kripë në ujë, fusni këmbët tuaja dhe largoni ato kur uji të ftohet. Pastaj lani këmbët tuaja dhe thajini me një peshqir dhe shkoni drejt në shtrat, duke u përpjekur për ta mbajtur zonën të ngrohtë.

Ditën tjetër, vazhdoni të bëni të njëjtën gjë, menjëherë vendosni çorape ose gjëra të ngjashme dhe mos i mbani këmbët të ekspozuara ndaj të ftohtit.

Përsëritja e kësaj procedure për gjashtë muaj do të ndihmojë për të luftuar dhimbje të nervit dhe inflamacion të rastit të nervit shiatik, ju mund të vazhdoni me këtë metodë edhe kur dhimbja bëhet akute.

Leave a Reply

Your email address will not be published.