Pensionistja hapi një vrimë tek muri i shtëpisë së saj : Më pas ajo zbuloi dicka tepër të vecantë..

Pensionistja hapi një vrimë tek muri i shtëpisë së saj : Më pas ajo zbuloi dicka tepër të vecantë..

Disa bletë që jetonin në vrimën e vogël të një muri në ballkonin e shtëpisë, nuk e shqetësonin aspak të zonjën e shtëpisë, Mara Faitelli, arkitekte në pension. Mediat italiane shkruajnë se kur ajo pa një numër të madh bletësh që kishin ngo. rdhur në tarracë, pensionistja u shqetësua.

Kështu, pronarja e shtëpisë, e vendosur për të zgjidhur problemin pa iu bërë ke q krijesave, njoftoi shërbimin zja. rrfikës. Këta të fundit të ala. rmuar kanë shkuar në banesën e saj së bashku me një ekspert që merrej me bletarinë.

Si pasojë e hapjes së një të çare në mur, i la zja. rrfikësit dhe bletarin me gojëhapur. Në një zgavër të madhe ishte fshehur një zgjua prej më shumë se 180 centimetër e gjatë dhe një metër e gjerë.

Faitelli është shprehur se ishte shumë interesante, njësoj sikur po shihje një dokumentar. “Bletërritësi, më shpjegoi se kjo zgjua kishte qenë pre e një gr. abitjeje dhe kjo kishte shkaktuar edhe ngo. rdhjen e krijesave të bekuara”, tregon e zonja e shtëpisë”.

Sipas mediave vendase, në fund të procesit, bletari arrit që të nxjerrë rreth 25 kavanoza me mjaltë. “Do t’ua dhuroj miqve. Jam e lumtur që i gjeta unë, ka shtuar Mara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.