Nuk E Kan Thënë Kot Nënat Tona Gjithmonë/ Fusni Këtë Gjë Në Lavatrice Dhe Do T’ju Dalin Rrobat Dritë

Nuk E Kan Thënë Kot Nënat Tona Gjithmonë/ Fusni Këtë Gjë Në Lavatrice Dhe Do T’ju Dalin Rrobat Dritë

Një person mesatarisht shpenzon rreth 4 orë në javë në lavanderi. Ndërsa makinat moderne të larjes bëjnë pjesën më të madhe të punës, ne mund të përmirësojmë ndjeshëm rezultatin e larjes dhe të kursejmë shumë kohë me një truk të thjeshtë.

Ja pse duhet të fusni një letër të lagur në lavatrice para se të lani rrobat – Content, Lifestyle, Shtepia – ikub.al

Kjo metodë sigurisht që do të vijë në dispozicion nëse keni kafshë shtëpiake ose zotëroni shumë rroba të errëta. Thjesht vendosni një letër të lagur në lavatriçe para se të lani rrobat brenda dhe do të shihni se çfarë do të ndodhë.

Ne ishim goxha skeptikë për këtë truk dhe vendosëm ta provojmë vetë. Dhe ne duhet të pranojmë se rezultati përfundimtar i tejkaloi të gjitha pritshmëritë tona.

Letrat e lagura ndihmojnë për të hequr garzën dhe flokët nga rrobat. Ata veprojnë si një amortizues që pastron copa të vogla të rrobave, leshit dhe flokëve. Të gjitha këto grimca përfundojnë në letrat e lagura dhe, si rezultat, rrobat duken shumë më të pastra dhe nuk është e nevojshme t’i mblidhni të gjitha këto mbeturina nga rrobat tuaja vetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.