Pa kosto ,me vetëm 2 përbërës ju përgatisni pijen natyrale që zhduk cistet në …

Pa kosto ,me vetëm 2 përbërës ju përgatisni pijen natyrale që zhduk cistet në …

Cistet në vezore janë një problem shëndetësor që prek shumë gra. Mosha më e prekur duket se është momenti kur gratë hyjnë në menopauzë. Këto ciste zakonisht shfaqen pa ndonjë arsye të dukshme. Ndërsa nuk ka ndonjë arsye për t’i konsideruar si një problem serioz, ato mund të na shkaktojnë shumë dhimbje dhe parehati. Por ka edhe një arsye të fortë pse duhet të zbulohen dhe luftohen në kohën e duhur.

Ato mund të jenë edhe shenja të një tumori beninj që formohet në shtresën e muskujve të mitrës. Ajo fillon të zhvillohet dhe të rritet në mënyrë të tillë, saqë mund të ndikojë në shëndetin tonë dhe të shkaktojë dhimbje.

Këshillohuni me një specialist në mënyrë që të shmangni rreziqet, pasi në përgjithësi, zhvillimi i tyre nxitet nga një çekuilibër hormonal. Ja një kurë tërësisht natyrale që do t’ju vijë në ndihmë:

Përbërësit:

1kg mjaltë,
2.5 litër lëng panxhari.

Përgatitja:

Përgatisni fillimisht lëngun e panxharit. Pastaj shtoni mjaltin dhe trazojini mirë. Sa të pini në ditë? Pini 1 gotë lëng në çdo vakt të ditës. Një pas mëngjesit, një pas drekës dhe një pas darkës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.