Perderisa të gjithë njerzimi nën ethet dhe fri.kën e prekjes nga kor.onavirusi, Dr. bën veprimin që po iu sjell buzëqeshjen miliona njerëzve (VIDEO)

Perderisa të gjithë njerzimi nën ethet dhe fri.kën e prekjes nga kor.onavirusi, Dr. bën veprimin që po iu sjell buzëqeshjen miliona njerëzve (VIDEO)

Një këngë këshilluese për koronavirusin e krijuar nga dy të rinj vietnamezë është bërë virale pas publikimit në rrjetin social TikTok. Teksti i kësaj kënge dhe kërcimi përputhet me këshillat e parandalimit të koronavirusit.

Dr. Jason Campbell, 31 vjeç, i cili punon prej dy vitesh në Universitetin e Shëndetit dhe Shkencës në Oregon në Portland, Oregon e ka bërë këtë kërcim me studentët e tij të mjekësisë me qëllim që të mesazhi të arrinte deri tek të rinjtë e komunitetit të tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.