Njëmbëdhjet përdorime të pastës së dhëmbëve : Pastroni syzet, njollat në këmishë, fenerët e makinave..

Njëmbëdhjet përdorime të pastës së dhëmbëve : Pastroni syzet, njollat në këmishë, fenerët e makinave..

Pastron argjendin. Fërkoni me pastë produktet e argjendit për të rivendosur shkëlqimin e saj dhe ato do te ndryshojne.

Fenerët e makinave. Ju ndoshta pastroni vetëm pjesët metalike të makinës suaj, por edhe fenerët tuaj kanë nevojë për vëmendje.

Zbardh tastet e pianos dhe i ben te bardha.

Pastron syzet nese nuk keni fshirese per xhamat.

Njollat ​​në tavolina. Pastroni njollat ​​në tryezën tuaj shumë lehtësisht pa shpenzuar para.

Njollat ​​e bojës në këmisha dhe rrobe

Njollat ​​ në peshqir. Pasta e dhëmbëve do të heqë këto njollat ​​njëherë e mirë.

Pickimet e insekteve e vendos siper dhe sherohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.