80% e njerezve ka pro/bleme me stomakun : Zgjidhja eshte qe keto 6 ushqime mos i fusin ne goje

80% e njerezve ka pro/bleme me stomakun : Zgjidhja eshte qe keto 6 ushqime mos i fusin ne goje

Disa nga shkaqet e dje. gies së stomakut mund të jenë ulçerat, ushqimet e caktuara që konsumojmë dhe dispepsia (mostretja).

E keni menduar ndonjëherë se gjithçka që hamë gjatë ditës përfundon në stomak dhe këtij të fundit i duhet një punë e madhe për ta absorbuar ushqimin e më pas për ta kaluar në fazën e tretjes?

Nëse do ta mendonit, e sigurt që disave prej tyre do t’u thonit “jo”, pasi shkaktojnë djegie dhe aciditet të lartë të stomakut. Ja çfarë nuk duhet të konsumoni:

Çokollatën, Domatet, Kafenë, Agrumet, Mishin me dhjam, Pijet e gazuara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.