Mësoje si të pastroni xhamin e ngrirë të makinës…

Mësoje si të pastroni xhamin e ngrirë të makinës…

Në këto mëngjese të ftohta nuk ka gjë më të sikletshme se mëngjesi, teksa përpiqesh të shkrish akullin në xhamat e makinës kur je me nxitim për në punë.

Është tamam koha për të mësuar se si të pastrojmë pa pasur dëme në mjet. Nuk është e këshillueshme të hidhni ujë të nxehtë në dritaret e mjetit kur temperaturat jashtë janë shumë të ftohta.

Kjo mund të sillte një krisje të xhamit. Gjithashtu mos përdorni sende të ashpra për të mos gërvishtur xhamat.

Përzieni ujë me një lugë çaji kripë, para se ta hidhni mbi zonën e ngrirë. Gjithashtu përzieni tre pjesë uthull me një pjesë ujë për të shkrirë akullin. Kjo funksionon dhe nuk dëmton xhamin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.