Specialisti I Njohur Nxjerr Fytyren Ramën, Ja Nga Erdhën Në Të Vërtetë Va Ksinat

Specialisti I Njohur Nxjerr Fytyren Ramën, Ja Nga Erdhën Në Të Vërtetë Va Ksinat

Shumë e paqartë mbetet fakti se cili vend ka furnizuar me do zat e para të va ksinës Shqipërinë.

U Fol se ato erdhën nga Greqia pas takimit të Ramës me h omologun e shtetit fqinj por sot i ho dhi poshtë këto alu dime.

U tha gjithashtu se një pjesë e tyre erdhën nga Kosova por Rama vazhdon të theksojë se ishte BE-ja që miratoi dërgimin e tyre. Pak momente më parë mjeku i mirënjohur Artan Koni u shpreh se qeveria Rama ka një mu ngesë të madhe të transparencës.

Ai kë mbëngul që këto va ksina kanë ardhur nga Dubai, vendi ku darkuan dhe disa nga deputetët e vendin në videon e bërë virale ditën e kaluar.

Koni thekson se kjo është arsyeja që Edi Rama vendosi të flasë më tepër rreth va ksinave ditën e sotme, pasi i siguroi ato nga Dubai.

Ai përfundoi se nëse do të kishin ardhur nga BE-ja, kjo e fundit do ta kishte konfirmuar vetë lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published.