Voglushja Po Luante Në Dhomën E Saj, Por Ndodh Diçka E Pashpjegueshme (VIDEO)

Voglushja Po Luante Në Dhomën E Saj, Por Ndodh Diçka E Pashpjegueshme (VIDEO)

Kjo video shpejt u bë virale dhe u fri kë su an pa masë. Prindërit e këtij fëmiu kanë vendosur kamerat e fshehura për ta kontrolluar atë gjatë lojës.Një prej kukullave të saj fillon papritur të lëvizë kokën pavarësisht se nuk ka motor të brendshëm. Por kjo nuk mbaron këtu: fëmija shkon në sallon dhe diçka vërtet e pa besueshme ndodh këtu.Një fe nomen i çud itsh ëm i marrë nga kamerat e brendshme të një apartamenti nga një baba i shq etës uar nga ajo që i tha vajza e tij.Në fakt ju mund të shihni kukullën duke lëvizur kokën dhe në një tjetër kalim të videos, disa fletë fluturojnë jashtë tryezës për asnjë arsye.Por shq etësi met mbeten për vërtetësinë e filmave vendbanimet e të cilëve janë të pa njohura. Ne vetëm e dimë se ata janë postuar në facebook për të dëshmuar fen ome net pa rano rma le.Një pamje e tme rrsh me e marrë nga një seri kamerash sigurie në shtëpi zbulon praninë e një “fa nt az më” të pa dukshme që terr ori zon një fëmijë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.