0 Zot !!Bie në kanal autobosi, raportohet se 51 veta kanë dhënë shpirt/ Kishte shumë ujë

O Zot !!Bie në kanal autobosi, raportohet se 51 veta kanë dhënë shpirt/ Kishte shumë ujë

Një a ksident i rëndë ndodhi dy ditë më parë në Indi. Një autobus u rrë zua në një kanal. Raportohet se numri i jetëve të hu mbura është rritur dhe ka shkuar në 51.

Aksid enti i rëndë ndodhi në rrethin Sidhi të Madhya Pradesh. Ministëri Shivraj Singh Chouhan gjithashtu u largua nga Bhopal për të vizituar vendin e aksi dentit në Sidhi.

Mes personave që kanë humbur jetën 20 janë gra dhe dy fëmijë. Në autobus kishin hipur më shumë persona se sa lejohej. Raportohet se autobusi rrë shqiti nga rruga dhe u zhyt në një kanal të mbushur me ujë në Sidhi.

Mes jetëve të humbura është edhe një foshnje 6 muashje. Ministri tha:

“Isdhte një inc ident shumë tr agjik. Doja të arrija në vend dhe të takoja familjet. Zoti i ndihmoftë të kalojnë këtë dhi mbje të madhe.

Burimi: Ndtv.com/ Marrë nga Revista Ora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.