Zonja tregoi se për çfarë shërben një kapak mbrojtës në një shishe vaji

Zonja tregoi se për çfarë shërben një kapak mbrojtës në një shishe vaji

Nga REVISTA KOSOVARJA 10 orë më parë në Kuriozitete
Një përdoruese e TikTok ndau një video në profilin e saj në të cilën ajo tregoi se për çfarë përdoret në të vërtetë një tapë mbrojtëse e vajit.

Deri më tani, ne gjithmonë e kemi shqyer atë pjesë dhe e kemi hedhur në shportën e mbeturinave, dhe tani do ta përdorim siç duhet.

Shkëputeni, kthejeni dhe vendoseni në vrimën e vajit për të hedhur sasinë e duhur të vajit në ushqimet tuaja.

@saravlahvurusic

#duet? #fyp

♬ Oh No – Kreepa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *