A juka shkuar në mëndje ? Kjo pjesë në pasqyrën e brendshme të veturës A e dini se për çfarë shërben?!

A juka shkuar në mëndje ? Kjo pjesë në pasqyrën e brendshme të veturës A e dini se për çfarë shërben?!

Kjo është një levë e vendosur në retrovizor për vozitje ditën/natën dhe shërben për të mbrojtur shoferët nga të “verbuarit” natën nga dritat e automjeteve që gjenden prapa tyre. E ekspertët shpjegojnë se për çfarë në të vërtetë shërben, përcjell Telegrafi.
“Kur ju vozisni natën, mund të ndodh që t’ju verbërojë drita e fortë e veturave prapa jush. Në pjesën e poshtme të pasqyrës është një levë të cilën mund ta tërhiqni ose shtyni. Pasqyra mund të lëviz poshtë ose lart, kështu që dritat prapa jush nuk mund t’ju ‘verbërojnë’”.

Kjo është një levë e vendosur në retrovizor për vozitje ditën/natën dhe shërben për të mbrojtur shoferët nga të “verbuarit” natën nga dritat e automjeteve që gjenden prapa tyre. E ekspertët shpjegojnë se për çfarë në të vërtetë shërben, përcjell Telegrafi.
“Kur ju vozisni natën, mund të ndodh që t’ju verbërojë drita e fortë e veturave prapa jush. Në pjesën e poshtme të pasqyrës është një levë të cilën mund ta tërhiqni ose shtyni. Pasqyra mund të lëviz poshtë ose lart, kështu që dritat prapa jush nuk mund t’ju ‘verbërojnë’”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.