Keto janë ushqimet të cilat po u shkaktojnë dhimbjen e nyjeve, hiqni dore sa jeni ne kohe

Keto janë ushqimet të cilat po u shkaktojnë dhimbjen e nyjeve, hiqni dore sa jeni ne kohe

Sa herë ndiejmë dhimbje përfshihemi nga paniku. Në veçanti kur ndiejmë dhimbje të nyjeve, qafës, këmbëve, shpinës etj. Këto dhimbje janë të tmerrshme dhe shpeshherë janë rezultat i stresit, qëndrimit të dobët dhe stilit të pashëndetshëm të jetesës.

Shpeshherë njerëzit kanë tendenca ta injorojnë këtë dhimbje derisa dhimbja fillon të shndërrohet në diçka më serioze.

Sidoqoftë, nëse tashmë jeni në mesin e personave që përjetojnë dhimbje të tilla, atëherë duhet të dini për një numër ushqimesh që nuk duhet ti konsumoni në rast se keni dhimbje të nyjeve. Këto ushqime ndikojnë në ënjtje të nyjeve dhe shtim të dhimbjes.

-Sheqeri

-Kripa

-Karbohidrate

-Alkooli

-Gluteni

-Ushqime të fërguara

-Vaj misri

Sigurisht, këto dhimbje diktojnë cilësinë e jetës.

Per me shume ndjekni videon ne vazhdim

Leave a Reply

Your email address will not be published.