Ky është ushqimi kryesor që mjekët e mbrojnë veten nga virusi CV-19. E posedojmë të gjithë në shtëpi mbase ;

Ky është ushqimi kryesor që mjekët e mbrojnë veten nga virusi CV-19. E posedojmë të gjithë në shtëpi mbase ;

Me këtë ushqim, mjekët e mbrojnë veten nga CV-19. E posedojmë të gjithë në shtëpi mbase .. Ne e dimë se çfarë hapash duhet të ndërmarrim për të zvogëluar mundësinë e infektimit nga virusi, por si duhet të ndërtojmë mbrojtjen tonë të brendshme në rast se duhet ta bëjmë? Mjekët tregojnë se çfarë bëjnë ata për të mbrojtur veten nga CV-19

Largoni ëmbëlsirat – “Nivelet e ngritura të sheqerit në gja.k mund të jenë të lidhura me ashpërsinë e infeksionit CV-19 dhe ka disa prova që sheqeri mund të dë.mtojë funksionin e qelizave imune. Unë kam zvogëluar konsumimin e sheqerit që të jem i sigurt”, – Nate Favini, një praktikante e kujdesit parësor.

Merrni vitaminën C dhe D – “Studimet kanë treguar se vitamina C mund të ndihmojë në parandalimin dhe luf.timin e infeksioneve. Unë personalisht marr 1,000 mg çdo mëngjes”. – Dr. FAVINI .. Pini çaj të gjelbër – “Unë çdo ditë po pi çaj të gjelbër, i cili është i pasur me veti anti-inflamatore dhe tregohet se parandalon infeksionin e frymëmarrjes” – Aviva Romm, autor i Revolucionit të Trenit Adrenal.

Ajër i pastër – “Unë eci 20-minuta në këmbë çdo ditë. Një hulumtim premtues tregon se ushtrimet ndihmojnë në mbrojtjen kundër komplikimeve të CV-19″ – Dr Schwartz. Allahu ju ruajtë gjithëve nga ky virus famekeq dhe shpreosjme te perfundoje kapitulli i tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.