Lokja e fortë si malet! 107-vjeçarja shqiptare: Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin i kam votuar me zemër, të bëjnë mirë!

Lokja e fortë si malet! 107-vjeçarja shqiptare: Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin i kam votuar me zemër, të bëjnë mirë!

Ajo sot ka folur, ku ka treguar se ka votuar për Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin. “Kam votuar për Albinin edhe Vjosën së më janë dukur më të mirë. Kam shkuar me loçkën e zemrës që të votoj”, është shprehur ajo.

“E sundoftë këtë vend me faqe të bardhë”, ka qenë porosia e 107 vjeçares për Kurtin. Ajo ka folur edhe për të kaluarën e saj, pjesën e rinisë, ku ka thënë se e ka kaluar në ska mje. Në zgjedhje ka thënë se ka dalë për përtuar në mënyrë që të ndryshojë situata në vend.

Leave a Reply

Your email address will not be published.