Një grua vëndoi sodë buke poshtë syve së saj dhe e la aty 15 minuta! Shoqe, rezultati ishte i mrekullueshëm

Një grua vëndoi sodë buke poshtë syve së saj dhe e la aty 15 minuta! Shoqe, rezultati ishte i mrekullueshëm

Ajo Vendosi sodë buke poshtë syve së saj dhe e la aty 15 minuta! Shoqe, rezultati ishte i mrekullueshëm
Bikarbonat natriumi ose siç njihet ndryshe soda e bukës, një nga produktet më të domosdoshme, është në shumicën dër rmuese të familjeve, falë faktit se është e lirë dhe mund të përdoret në disa mënyra.

Soda e bukës është e dobishme për t’u përdorur në pastrimin e shtëpisë, si dhe për përdorimin e saj për gatim,

Madje ajo është bërë një përbërës që mund të na ndihmojë të përmirësojmë disa kushte shëndetësore, dhe është gjithashtu shumë e dobishme në trajtimet e bukurisë.

Në trajtimet e bukurisë, bikarbonati i natriumit përdoret gjerësisht, në përgjithësi në sasi të mëdha, pasi ai është një përbërës që përmban shumë vlera të dobishme për lëkurën dhe flokët, pasi është një komponent bazë për krijimin e recetave natyrale.

Gjithashtu mund të përdoret për përgatitjen e kremrave, pastave, deodorantëve, maskave dhe shumë gjëra të tjera.

Lexoni për të zbuluar se si mund ta përdorim sodën e bukës për të elim inuar rrathët e zi nj dhe shenjat e lod hjes.

Rrathët e zinj, ën jtjet, ose disa shenja të tjera nën sy, shka ktohen për shkak të lod hjes.

Ndër shkaqet e tjera të këtyre estetizmave, shk aku mund të jetë qarkullimi i do bët i gj akut.

Bikarbonati i natriumit është i shkëlqyer për të elim inuar të gjitha shenjat e lod hjes në fytyrë.

Soda e bukës është një il aç i shpejtë, i sigurtë dhe shumë efektiv.

Tani do të mësojmë se si duhet të përgatitet dhe të përdoret ky il aç në mënyrë që ju mund të shpëtoni nga rrathët e zinj nën sy:

Përdorimi:

Ju duhet të përgatisni një filxhan më çaj kamomili, ku të shtoni një lugë gjelle sode.

Ngjyni pak pambuk në këtë përzierje dhe pastaj vendoseni në sy.

Ju duhet të relaksoheni dhe të lini përbërjen të qëndrojë për të paktën 15 minuta.

Pastaj hiqni pambuqet, lani fytyrën, aplikoni një hidratues.

Leave a Reply

Your email address will not be published.