Praktikova uje te ngrohte me mjalte dhe me limon per 365 dite, pastaj pesova nje tr.onditje pozitive ..

Praktikova uje te ngrohte me mjalte dhe me limon per 365 dite, pastaj pesova nje tr.onditje pozitive ..

Në këtë artikull ne do të ju paraqesim përvojën e Crystal Davis. Ajo vendosi të pinte ujë të ngrohtë me limon dhe mjaltë çdo mëngjes në stomak bosh, për një vit të tërë. Ajo vetëm donte të dinte se çfarë lloj ndryshimesh do të ndodhte në trupin e saj dhe si do të ndryshojë.

Kur përfundoi eksperimenti, ajo u shokua, por në një mënyrë pozitive. Këtu është rrëfimi i saj:
Vendosa për të pirë ujë të nxehtë me limon dhe mjaltë për 12 muaj, çdo mëngjes në një stomak bosh. Pyeta nëse kjo pije mund të bëjë mrekulli në trupin tim siç deshirojne të gjithë. Dhe tani mund të them se jam shumë i lumtur.

Unë nuk kam pasur asnjë ftohje për një vit të tërë. Gjithashtu unë nuk kam pasur grip ose ndonjë sëmundje tjetër.. Në fakt, isha aq i habitur me këtë pije që fillova ta merrja kudo me mua, madje edhe kur udhëtova diku. Në përgjithësi përdor një gjysmë limoni të freskët dhe një lugë çaji mjaltë organikë në një filxhan klasik.

Për të përgatitur këtë ilaç, së pari duhet të vloni ujin, dhe lereni atë të ftohet pak, në mënyrë që mjalti të tretet. Pijeni menjëherë pas zgjimit. Nëse gjysma e një limoni është shumë për ju, atëherë në fillim mund të përdorni një të katërtën e një limoni derisa të mësoni. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.