E quajnë “Tarzani i Dibrës” që s’pyet fare për të ftohtin, 48-vjeçari zhy tet dhe noton në dëborë

E quajnë “Tarzani i Dibrës” që s’pyet fare për të ftohtin, 48-vjeçari zhy tet dhe noton në dëborë

Në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon ishte i ftuar Izet Shulku, 48 vjeçari i cili njihet nga të gjithë si “Tar zani i Dibrës”.

Jashtëzakonisht i lidhur me natyrën, Izeti i ka bërë të gjithë për vete me videot e tij të gux imshme duke u larë poshtë ujë va rës, duke ngrënë portokalle në majë të malit më dëborë apo duke bërë not në dëborë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.