Shefi i u rgjencës Brataj : Meqënëse sezoni është mjaft i rënduar, ja se cfarë duhet të përdorni për dhimbje fyti dhe temperaturë

Shefi i u rgjencës Brataj : Meqënëse sezoni është mjaft i rënduar, ja se cfarë duhet të përdorni për dhimbje fyti dhe temperaturë

Shefi i u rgjencës kombëtar Skënder Brataj jep keshillat e tij me e mire per te qe tesuar fytin”Nëse qytetari do të ketë dh imbje fyti, këshillohet spraj pr opolis ose brufen 400- 600 ml të paktën për tre ditë, dy deri në tre herë në ditë pas u shqimit.

Nëse nuk ulet t emperatura duhet të përdorim kompresa me ujë të vakët në sqetulla, në qafë, në ballë për të ulur t emperaturën e brendshme të o rganizimit.

Kjo mund te kete ef ekt me te shpejte.Nëse qytetarët do të kenë di arre, pra bark, atëherë përdorin ”L operaminë” ose ”Fustopak”.

Nëse do të kenë dy ose tre dalje në banjë atëherë qytetarët duhet të marrin 2 kokrra ‘L operaminë’ më pas nga një.Nëse do të kenë të vjella qytetarët duhet të marrin ”R eglanë”, ”D emoprazolë”’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.