Si me magji bakteriet në lukth do zhduken menjëherë: Mposhteni njëherë e përgjithmonë Helikobakterien..!?

Si me magji bakteriet në lukth do zhduken menjëherë: Mposhteni njëherë e përgjithmonë Helikobakterien..!?

Nga kjo pije Bakteret në Lukth zhduken menjëherë: lutfoni njëherë e përgjithmonë me Helikobakterien..!?
Për të hequr qafe këtë bakter të bezdisshëm dhe të rrezikshëm, do të duhet të bëni këtë përzierje të mrekullueshme që përbëhet nga vetëm tre përbërës. Përzierja, pra pija përgatitet shumë thjesht dhe lehtë, dhe përbërësit janë lehtësisht të disponueshëm.

PERBRRRSIT E NEVOJSHM:
– koka e brokolit me madhësi të mesme
– ujë i zier rreth 1 litër (aq sa të mbulohet)
– një majë luge kripë deti

PROCEDURA:

Sillni ujin në një çiban. Gjatë kësaj kohe, lani mirë brokolin dhe copëtoni atë në lule.

Kur uji të vlojë, vendosni brokolin për disa minuta, shtoni kripë dhe mbulojeni, pastaj hiqeni nga zjarri të ftohet.
Përziejeni përzierjen e ftohur dhe ruajeni në një shishe qelqi që do të ruhet në frigorifer.

Perdorimi: 50-100 ml në ditë, në mëngjes me stomak bosh. Terapia zgjat për 4 javë, pas së cilës ka një pushim.

Eshte interesante të theksohet se brokoli i gatuar ka një vlerë ushqyese më të lartë se brokoli i freskët. veçanërisht e efektshme në trajtimin e infeksioneve të shkaktuara nga bakteri Helicobacter pylori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.