Si nuk na e kanë treguar më Herët..!? Me këtë produkt që e kemi të gjithë në kuzhinë HERPESI zhduket brenda natës..!?

Si nuk na e kanë treguar më Herët..!? Me këtë produkt që e kemi të gjithë në kuzhinë HERPESI zhduket brenda natës..!?

Herpesi është një inf. eksion vi. ral që shkaktohet nga një vi. rus simpleks. Zakonisht dallohet sepse dalin pranë zonës së buzëve në formë pla. gësh. Nëse do kërkoni ndihmë mje.kësore atëherë mj.eku juaj do ju jap një il. aç anti. vi. ral, por kjo nuk është alternativa juaj e vetme.

Hipokrati e ka përdorur hudhrën për të shëruar inf. eksi.one të ndryshme. Shumë shpesh hudhra është përdorur për të vra. rë parazitët dhe mik. robet pato.gjenike.do t’iu luteshim te na ndihmonit te mirmbajme faqen vetem duke shtypur(mbi foton ose mbi videon) qe ndodhet me poshte

Sipas studimit të gazetës njohur, është raportuar se hudhra përmban 33 komponimet e sulfurit, të gjitha aminoacidet e rëndësishme, mineralet kryesorë dhe vitaminat A, B dhe C.do t’iu luteshim te na ndihmonit te mirmbajme faqen vetem duke shtypur(mbi foton ose mbi videon) qe ndodhet me poshte
Një studim i bërë doli në rezultatin se lëngu i dalë nga hudhra largonte vir. usin e herpesit kompleks dhe shumë vir. use të tjera. Doktorët rekomandojnë të konsumoni 2 lugë me hudhra të pagatuara të përziera me mjaltë.

Ata sugjerojnë ta mbani sa më shumë të mundeni hudhrën në gojë para se ta gëlltisni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.