Valon Syla Tallet me Halil Kastratin duke e imituar “e premte” (VIDEO)

Valon Syla Tallet me Halil Kastratin duke e imituar “e premte” (VIDEO)

Valon Syla Tallet me Halil Kastratin duke e imituar “e premte” (VIDEO)
Valon Syla, gazetar, shquhet për imitimin e figurave të caktuara publike.

Syla, kësaj radhe ka përzgjedhur ta imitojë humanistin Halil Krastrati, duke thënë “e premte”.

I njëjti më parë kishe imituar edhe kryetarin e Komunës së Gjilanit, Lutfi Hazirin, si dhe ish-presidentin, Hashim Thaçi.

Syla videon e imitimit e ka publikuar në ‘Facebook’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.