A. Kurti gjatë vizites së tij në Turqi shkon në xhami…!

Albin Kurti gjatë vizites së tij në Turqi shkon në xhami! (FOTO).

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti ka pasur takime të shumta gjatë kohës sa qëndroi në Turqi. Përpos takimeve politike, ai pati rastin të vizitojë edhe një institucion fetar. Në disa foto, të siguruara nga “Indeksonline”, ai shihet në njërën prej xhamive të Turqisë.

Ndryshe, Kurti së bashku me disa bashkëpartiakë të tij kanë zhvilluar takime me liderë të partive të mëdha në Turqi si dhe me kryeparlamentarin që ka preardhje shqiptare nga Gjevgjelia, Mehmet Shentop.

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti ka pasur takime të shumta gjatë kohës sa qëndroi në Turqi. Përpos takimeve politike, ai pati rastin të vizitojë edhe një institucion fetar. Në disa foto, të siguruara nga “Indeksonline”, ai shihet në njërën prej xhamive të Turqisë.

Ndryshe, Kurti së bashku me disa bashkëpartiakë të tij kanë zhvilluar takime me liderë të partive të mëdha në Turqi si dhe me kryeparlamentarin që ka preardhje shqiptare nga Gjevgjelia, Mehmet Shentop.

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti ka pasur takime të shumta gjatë kohës sa qëndroi në Turqi. Përpos takimeve politike, ai pati rastin të vizitojë edhe një institucion fetar. Në disa foto, të siguruara nga “Indeksonline”, ai shihet në njërën prej xhamive të Turqisë.

Ata vizituan edhe varrin e veprimtarit të çështjes kombëtare Sami Frashëri, me rastin e 115 vjetorit të vd.ekjes së tij. Varri i Sami Frashërit dhe gruas së tij gjendet në qytetin e Ferikoy.

Kurti, poashtu, është takuar me studentë nga të gjitha trevat shqiptare që studiojnë në universitetet turke

Leave a Reply

Your email address will not be published.