E Ema Dhe e Bija l Bëjnë Sehire (Magji) Shtëpis Së Gurbetqarit Arsyeja dot ju habis .!

Sehire (Magji) Shtëpis Së Gurbetqarit Arsyeja dot ju habis .!

Kemi vuajtur shumë për sëmundjen e fëmijëve tonë, i kishim të dy djemtë dhe vajzën pasi e kishin kryer edhe shkollën dhe ishin në punë, por nuk kishin nafakë, as me u martuar e me u fejuar, edhe pse krejt ishin shumë të mençëm, por kjo situatë pat nis pasi në banesë tonë janë gjetë do flok të përziera me do fije fshise dhe me do sende pa lidhje.Pasi i kemi gjetur ato në banesë kemi menduar se s’janë send dhe i kemi gjuajtur në bërllok. Por, shoqja ime po mendonte mos ishte far magjie dhe kemi lypur ndihmë nëpër disa njerëz. E kudo na thoshin se kanë qenë magji, por askush s’po na ndihmonte.

Më në fund na treguan për disa njerëz që ishin në Turqi dhe aty kemi shkuar, por pa lidhje veç na mbanin me shpresë, por nuk kish kurrfarë ndryshimi. Por, ja kur çika një dit po na kallxon se kish fol me një shoqe të sajën që kish pas nën e s’janë shumë të sëmurë prej magjive dhe po ashtu, dhe ajo vet ishte e prekur prej magjive dhe nuk kish nafakë, e pasi ishin marrë lidhjet me Z.Male, ishte shëruar nëna e saj, shoqes së çikës dhe po ashtu dhe asaj ia kish hequr magjitë dhe kish pas nafakë, ishte fejuar me një njeri shumë të mirë.E për këto i kallxon çikës se vetëm ai njeri, Z.Male mundet me ju ndihmuar dhe me ua hequr magjitë. Kështu vepruam, morëm lidhjen me Z. Male. Ai na ka

ndihmuar dhe na ka kallxu krejt situatën tonë, sikur me i pas ditur krejta sendet, çka ka folur, ishin të vërteta dhe na kemi nis me sms emrat, fotot dhe i kemi dhënë adresën tonë, kemi kryer edhe pagesën, por me të vërtetë ishte njeri që të kryente punë, shumë i shtrenjtë por ishte hallall.Kjo pasi prej se kemi filluar me të neve tash na është hapur nafaka, dhe krejt familjes po i shkojnë punët shumë mirë, fal punës që bëri Z. Male, që për ne dhe familjen tonë është me të vërtetë, i vetmi njeri që ti heq magjitë e zeza. Për këtë e falënderojmë krejt familja Basha nga Zvicra, për mirësinë dhe ndihmën që na dha Z. Male.

Leave a Reply

Your email address will not be published.