I jep fund çdo problemi/ Gratë mbi 40 vjeç duhet të pijnë 2 gota në ditë…

I jep fund çdo problemi/ Gratë mbi 40 vjeç duhet të pijnë 2 gota në ditë…

Të gjitha gratë të cilat janë mbi 40 vjec duhet të pinë 2 gota në ditë nga kjo përbërje, ja se cfarë shëron

Një mburojë e plotë për fryrjet e stomakut, problemet e gazrave, kolesterolit dhe sëm. undjeve të zemrës.Të gjitha dobitë e arrave të cilat përmbajnë shumë vitamina, omega-3 dhe acide yndyrore tashmë janë të njohura nga pothuajse të gjithë.

Është e qartë se është e shëndetshme dhe e dobishme. Ekspertët thonë se ngrënia e një grusht arrash çdo ditë, pothuajse është një domosdoshmëri për një tru të shëndetshëm, kontroll peshe dhe zemër të shëndetshme.

Sidomos te gratë shta tzëna, arra ka veti jetike për zhvillimin e fo shnjës. Jep një kontribut shumë të rëndësishëm në zhvillimin e trurit të foshnjës. Përveç zhvillimit të trurit, është zbuluar se arra është një mburojë e cila mbron fëmijën nga al. ergjitë që mund të hasë në të ardhmen.

Gjithashtu dihet se zgjat kohëzgjatjen e rezistencës dhe përshpejton humbjen e peshës përmes funksionit të dj. egies. Lëngu i arrave ,kur konsumohet rregullisht, largon lodhjen.Dhe gjithashtu është vërtetuar se konsumimi i lëngut të arrave gjatë shta tezanizë ngadalëson marrjen e kileve. Gjithashtu rekomandohet për pacientët me tiroide dhe kolesterol.

Në të njëjtën kohë, është miku më i mirë i mëlçisë. Lu. fton të gjitha problemet e mëlçisë. Forcon mëlçinë dhe largon problemet e mundshme.Është gjithashtu shumë efektiv për problemet e zorrëve. Nëse ata që kanë probleme me gazrat vazhdojnë ta pinë rregullisht, ky problem do të pushojë së ekzistuari.

Por si përgatitet lëngu i arrës? Merrni rreth 10 copë arra të pastruara dhe hidhini në 6 gota ujë të vakët. Lërini për 7/8 orë.Këtë përzierje mund ta konsumoni në mëngjes dhe në mbrëmje nga një gotë. Në mëngjes kujdesuni ta pini me stomak bosh dhe në mbrëmje para se të flini.

Mos harroni, se arrat përveç shijes janë shumë të dobishme për shëndetin. Për mbi njëqind vjet janë kryer studime të shumta rreth dobive të arrave.Me përmbajtjen e fibrave dhe proteinave që ka është një nga miqtë më të mirë të shëndetit të qenieve njerëzore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.