Ja se cfare po hame? AKU jep njoftim se cfare ka zbuluar sot me ….!

Ja se cfare po hame? AKU jep njoftim se cfare ka zbuluar sot me ….!

AKU njofton konsumatoret se ka marr urdher per ti mbyll disa dyqane ne Kavaje dhe bllokuar mbi 180km mish.
I cili perdorej per qofte te cilat ishin te pa konsumuar per njerezit.

Ajo ben me dije qe konsumatoret te denoncojne ne raste te tilla ne nr qe ata disponojne.

Ndaj beni kujdes kur blini qofte apo produkte mishi kur nuk ka etiketa.

AKU falenderon te gjitha ata qe kane raportuar ne rubriken “denonco” ku cdo njeri te raportoj ku te shikojne raste flagrance.

Leave a Reply

Your email address will not be published.