Lexoni keto Ajete Kuranore ne mengjes dhe mbremje. Jane Mbrojtje nga xhindet dhe shej’tanet..!?

Lexoni keto Ajete Kuranore ne mengjes dhe mbremje. Jane Mbrojtje nga xhindet dhe shej’tanet..!?

Lexoni keto Ajete Kuranore ne mengjes dhe mbremje. Jane Mbrojtje nga xhindet dhe shej’tanet..!?
Ajeti i Kuranit qe duhet ta lexoni ne mengjes dhe mbremje qe tju mbroj nga xhindet dhe shejt’anet.Ajeti i Kuranit qe duhet ta lexoni ne mengjes dhe mbremje qe tju mbroj nga xhindet dhe shejt’anet. Profeti alejhi selam ka thene ” Kush e thete kete ne mengjes do te ruaj Allahu na exhinet dhe sshejt’anet deri ne mbremje dhe ka thene Profeti alejhi selam kush e thote kete ne mbremje Allahu do ta ruaj ate deri sa te gdhihet ne mengjes..”

Per me shume ndjekni videon ne vazhdim

Leave a Reply

Your email address will not be published.