Me Kujdes..!! Nëna Kjo Eshtë Lodra Që Dëmton Fëmijët, Largojeni Menjëherë Para Se Të Jetë Vonë

Me Kujdes..!! Nëna Kjo Eshtë Lodra Që Dëmton Fëmijët, Largojeni Menjëherë Para Se Të Jetë Vonë

Një djalë nga Tansmania, ka humbur 75% të shikimit të tij, nga një lazer që thuajse gjithë fëmijët e kanë nga një, të paktën djemtë po!

Kur mjeku kontrolloi sytë e tij, rezultoi se lazerin e kishte çuar tek sytë një kohë të gjatë, e kështu ishte lënduar retina e syrit.

Dëmtimi i syrit ka qenë i menjëhershëm dhe madje ka pasur një efekt të madh, duke i humbur thuajse gjithë shikimin.

Sytë e tij janë lënduar tek një zonë e quajtur makular, që do të thotë se ka të ngjarë që shikimi t’i humbasë përherë.

Geoff Squibb okulisti që e kontrolli djalin, paralajmëron prindërit të mos i blenë fëmijëve lazer, pasi pasojat mund të jenë shumë të mëdha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.