Lëvizjet Si Të Lehtësoni Dhimbjen E Nervit Shiatik Dhe Dhimbjen E Shpinës Me Vetëm Një Top Tenisi (VlDEO)

Levizjet Si Të Lehtësoni Dhimbjen E Nervit Shiatik Dhe Dhimbjen E Shpinës Me Vetëm Një Top Tenisi (VIDEO)

Nervi shiatik është nervi më i madh në trupin tonë. Fillon në pjesën e poshtme të shpinës dhe kalon nëpër vithe dhe poshtë gjymtyrës së poshtme.

Dhimbja shiatike (shiatiku) shkaktohet nga një kompresim ose acarim i nervit shiatik.

Dhimbja shiatike në vetvete nuk është një sëmundje ose çrregullim, por përkundrazi është një simptomë e një problemi tjetër që përfshin nervin tuaj, të tilla si një hernie diskale, sëmundje degjenerative e diskut ose një ngushtim të kanalit tuaj kurrizor.

Shikovideon me poshte pas reklames se si te veproni

Leave a Reply

Your email address will not be published.