Mahnitese Përbërësi magjik që shëron mbi 50 sëmundje, madje edhe çm’endurinë dhe kan*cerin

Mahnitese lëngu çudibëres që shëron mbi 50 sëmundje, madje edhe çm’endurinë dhe kan*cerin

Me këtë pije magjike, ju mund të shijoni shumë përfitime shëndetësore. Në fakt, mund të jetë aq e fuqishme sa të ndihmoj në trajtimin e çmendurisë e madje edhe kancerit. Këto të dhëna janë gjetur në shumë studime.

Pija ka prejardhjen nga India. Përbërësit: 1/2 e lugës së gjellës xhenxhefil, 1/2 e lugës së gjellës kanellë, 1/6 e lugës së gjellës shafran të Indisë, 1/2 e filxhanit të çajit qumësht, Pak mjaltë.

Përgatitja: Përzieni të gjithë përbërësit së bashku dhe shtojini 1/2 e një litri ujë të vluar. Qumështi i nxehtë gjithashtu duhet t’i hidhet tani. Menjëherë pas përgatitjes kujdesuni që të konsumoni pijen, duke mos e ndarë në disa pjesë për gjithë ditën.

Përgatitja: Përzieni të gjithë përbërësit së bashku dhe shtojini 1/2 e një litri ujë të vluar. Qumështi i nxehtë gjithashtu duhet t’i hidhet tani. Menjëherë pas përgatitjes kujdesuni që të konsumoni pijen, duke mos e ndarë në disa pjesë për gjithë ditën.

Përgatitja: Përzieni të gjithë përbërësit së bashku dhe shtojini 1/2 e një litri ujë të vluar. Qumështi i nxehtë gjithashtu duhet t’i hidhet tani. Menjëherë pas përgatitjes kujdesuni që të konsumoni pijen, duke mos e ndarë në disa pjesë për gjithë ditën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.